Πισίνα

Καλύπτουμε παντός είδους κατασκευή

Το έμπειρο τεχνικό τμήμα μας μελετά και σχεδιάζει την πισίνα – κολυμβητική δεξαμενή της αρεσκείας σας .
Μέσα από ένα μεγάλο κατάλογο ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και σε συνεργασία με τις καλύτερες εταιρείες διεθνώς στο χώρο της πισίνας, σας προσφέρουμε επιλογές όπου, σίγουρα θα σας αφήσουν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η εταιρεία μας κατασκευάζει πισινές:

‘’Παραδοσιακές’’ από μπετόν σε οποιοδήποτε σχήμα επιθυμείτε.

Πισινές προκάτ μέσα από μια μεγάλη γκάμα σχημάτων και μεγεθών.

Πισίνες πολυεστερικές

και Mini pool

Στην συνεχεία προσφέρουμε από τον πιο απλό και οικονομικά προσιτό εξοπλισμό έως και τον πιο σύνθετο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και εξαρτήματα.

Μια πισίνα, για να λειτουργήσει, χρειάζεται ένα σύστημα φίλτρανσης, ένα υδραυλικό δίκτυο και μηχανήματα ανακυκλοφορίας νερού, των οποίων τα χαρακτηριστικά αποφασίζονται έπειτα από μελέτη του επιστημονικού τμήματος της WATER CARE. Επίσης προστίθεται ένα σετ υποβρυχίων φωτιστικών σωμάτων, για ένα όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα και τέλος η επένδυση της αρεσκείας σας, είτε αυτό είναι τσιμεντοκονία από σύνθετα μονωτικά υλικά και βαμμένα στην απόχρωση που επιθυμείτε, είτε επένδυση από πλακάκι – ψηφίδα, πατητή χαλαζιακή άμμο με ρητίνη με την αίσθηση και την εμφάνιση άμμου θαλάσσης ή Liner (μια μεμβράνη επένδυσης PVC με απίστευτη στεγανότητα και αίσθηση σε πολλές αποχρώσεις και σχεδία) Τέλος, μπορούμε να προσθέσουμε αρκετά μηχανήματα ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας όπως :

  • Αντλίες ανακυκλοφορίας και φωτιστικά χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος.
  • Φίλτρα χαλαζιακής άμμου, διατομικής γης , με σακόφιλτρα ή με το πλέον τελευταίας γενιάς προϊόν φίλτρανσης τον υαλοκρύσταλλο.
  • Εναλλακτικές λύσεις απολύμανσης νερού είτε μηχανικά είτε μέσα από μια μεγάλη γκάμα οικολογικών προϊόντων απολύμανσης αντί του χλωρίου.
  • Πλήρως αυτοματοποιημένο έλεγχο και δοσομέτρηση όλων των χημικών παραμέτρων με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα της αγοράς.
  • Ενσωμάτωση υδρομασάζ ή σύστημα αντίθετης κολύμβησης, εντός της πισίνας για περισσότερη χαλάρωση και ευεξία.
  • Συστήματα θέρμανσης νερού, μηχανικά και οικολογικά.
  • Συστήματα ελέγχου όλων των λειτουργιών της πισίνας μέσω διαδικτύου.
  • Απλά και αυτόματα συστήματα καθαρισμού επιφανείας και πυθμένα από υποβοηθούμενες σκούπες, μέσω του δικτύου ανακυκλοφορίας, έως και τα σύγχρονα ‘’ρομπότ’’ καθαρισμού πυθμένα και τοιχίων.
  • Βατήρες ,τσουλήθρες και παιχνίδια νερού.
  • Όργανα γυμναστικής εντός νερού όπως ποδήλατο spinning και διάδρομο.